De impact van leefomgeving op gedrag en

samenleven

Uitnodiging Inspiratie bijeenkomst

“Ontdek de kracht van ruimtelijk ontwerp in ons dagelijks werk met de jeugd.”

Je bent van harte uitgenodigd voor een inspirerende bijeenkomst op 21 maart, waar we dieper ingaan op de impact van leefomgeving op gedrag en samenleven.

Vincent Luyendijk, een vooraanstaand strategisch adviseur op het gebied van gezonde leefomgevingen, zal inzichten delen over de nauwe verbinding tussen ruimtelijk ontwerp en maatschappelijke vraagstukken.

Laat je inspireren door voorbeelden uit binnen- en buitenland die laten zien hoe het vertrekpunt van ontwerpkeuzes aanzienlijke invloed heeft op de leefomgeving. Vincent belicht essentiële thema’s zoals mensgericht ontwerpen, de kracht van taal, vertrouwen, en samenwerking met andere domeinen.

 

De inzichten van Vincent vormen de basis voor een boeiende discussie over de betekenis hiervan voor ons werk in de zorg voor jeugd, onderwijs, en kinderopvang. Wat kunnen we leren van deze inzichten? Hoe kunnen we ze toepassen, veranderen of zelfs uitdagen binnen ons systeem?

Als je nieuwsgierig bent naar de diepere verbinding tussen ruimtelijk ontwerp en de zorg, het onderwijs, en de opvang van jeugd en gezin, en hoe je deze inzichten praktisch kunt benutten, nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan deze inspiratietafel.

Mis deze kans niet om te ontdekken hoe we onze praktijk kunnen verrijken en vernieuwen!

 

Over Vincent Luyendijk:


Vincent Luyendijk (1975) is strategisch adviseur op het vlak van de gezonde leefomgeving. Van 1999 tot en met 2015 was hij directeur bij ontwerp- en innovatiebureau IN10 in Rotterdam. Daarna was hij een aantal jaar directeur bij de KNWU. Momenteel werkt hij samen met een netwerk aan experts aan een duurzame toekomst voor steden en organisaties, vanuit innovatienetwerk Horizons. Verder is hij als expert actieve mobiliteit verbonden van de Dutch
Cycling Embassy

Routebeschijving

Met de auto
Op uw navigatie voert u in: Niels Bohrweg 121, Utrecht.
Vanaf de A2 neemt u afslag 7 richting Utrecht – Leidsche Rijn.
Bovenaan de afslag gaat u rechtsaf. Na ca. 600 mtr. volgt u de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Atoomweg. Na ca. 1 km slaat u rechtsaf richting de Niels Bohrweg. Uw bestemming bevindt zich na ca. 400 mtr. aan uw rechterzijde (gebouw UW).

Openbaar vervoer
Diverse buslijnen stoppen op ca. 200 meter afstand en er is een halte aan de Atoomweg op 500 meter van onze locatie. Er is een goede busverbinding van en naar station Utrecht Centraal, station Leidsche Rijn en station Maarssen. Plan uw
reis met het openbaar vervoer op www.9292.nl.

Met de fiets
Vanuit Utrecht, Leidsche Rijn en Maarssen zijn we ook heel goed per fiets te bereiken. Deze kun je vervolgens veilig stallen in de fietsenstalling aan de rechterzijde van het pand.

Parkeren & toegang tot pand in Utrecht

Parkeren is gratis ook langs de openbare weg. Daarnaast is er een eigen parkeerplaats met 25 plekken, links naast het pand. De slagboom opent voor onze gasten na aankondiging dat u voor Hofclub Werken & Vergaderen komt. De auto parkeert u alleen op de aangegeven plekken met een bordje Hofclub Werken & Vergaderen zonder verder bedrijfsvermelding. Via de zijingang of de hoofdingang van het UW kantoor komt u onze locatie binnen.

 

Het kan druk zijn dus mocht u geen parkeerplek vinden kunt u terecht in de directe omgeving waarbij de beste optie is even terug te rijden naar de Atoomweg, recht oversteken en parkeren ter hoogte van de Badkamer Evolutie en Rubix: Zie plattegrond.

  • Langs Niels Bohrweg
  • Links naast het pand; aanbellen bij de slag-boom en melden De Hofclub
  • Langs Atoomweg ter hoogte van 512–514 Rubix, Badkamer Evolutie 6 min lopen
  • Langs Sterrebaan
  • Langs Rutherfordweg
  • Langs Fermiweg

 

NIET PARKEREN

  • Langs Kantonnaleweg (parkeerverbod)
  • Niet op privé-parkeer-plaatsen bedrijven

Elektrisch laden

Bij de hoofdentree zijn twee openbare snelladers aanwezig. Alleen bedoeld om te laden en dus kort te parkeren met een maximum van 45 minuten!

Ik wil me aansluiten bij Associatie voor Jeugd