wordcloud ggz.2Op 5 februari heeft een bijeenkomst plaatsgevonden met Floortje Scheepers en Philippe Delespaul over het thema samenwerking tussen de jeugdsector en de (volwassen) GGz. De sessie is terug te kijken via de website. In navolging op deze bijeenkomst willen we het voor- en najaarscongres in 2022 gebruiken om dit thema op de kaart te gaan zetten en hier echt werk van te gaan maken.

Meedenken of meedoen? Meldt je aan via deze link.
De eerstvolgende denktank in dit kader is gepland op 18 mei van 08:35-09:00 uur
en vindt elke zes weken plaats.

In de aanloop naar en in de voorbereidingen op de congressen zijn wij op zoek naar praktijkvoorbeelden waarin de samenwerking heel goed gaat of juist helemaal niet goed is gegaan. Heb jij een dergelijk voorbeeld? Laat het ons weten! Doe dat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

wordcloud ggz.2Op 5 februari vond een gesprek plaats tussen Floortje Scheepers en Philippe Delespaul, beiden hoogleraar zorginnovatie in de GGZ. Het gesprek werd ingeleid door Arno Lelieveld (Jeugdbescherming Gelderland). Moderator van de gesprekken is Merel van Dorp. 

Thema van het gesprek gaat over de kloof die er bestaat tussen de jeugd en volwassen GGZ. Doel van dit gesprek was de urgentie van de samenwerking tussen de zorg voor jeugd en de volwassen GGz te agenderen en met elkaar te verkennen hoe we er in 2021 voor zorgen dat we van praten over samenwerking komen tot daadwerkelijk samenwerken. In het land gaven mensen hun mening, en stelden vragen via de chat.

 

vimeoKLIK HIER VOOR HET VIDEOVERSLAG.