29 juni 10.00 - 12.00 uur Inspiratiebijeenkomst 'Een goede start van iedere toekomst'

Omdat de opdracht en betekenis van de kinderopvang zoveel verder rijkt dan ‘het opvangen van kinderen’ organiseert de Associatie voor Jeugd op initiatief van haar leden uit de kinderopvang de inspiratietafel ‘Een goede start van iedere toekomst’.

Tijdens de inspiratietafel word je geïnformeerd over de maatschappelijke opgave die de kinderopvang voor zichzelf ziet en hoe zij hier, samen met partners die onderdeel zijn van de leefwereld van kinderen, aan werkt. Je wordt geïnspireerd door een aantal mooie praktijkvoorbeelden die laten zien hoe de kinderopvang bijdraagt aan een goede start van kinderen.

Wij geloven dat we juist door meer over elkaar te weten en ons aan elkaar te verbinden, kunnen toewerken naar een dagelijkse praktijk van 1+1=3. Doe je mee? 

De praktijk leert dat samen inspiratie opdoen helpt bij het omzetten van deze inspiratie naar de praktijk. We nodigen je daarom van harte uit om deze uitnodiging te verspreiden onder jouw collega’s en in het bijzonder je collega’s uit de kinderopvang.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aansluitend op de bijeenkomst vindt op dezelfde locatie van 12:00 – 18:00 uur het Festival van de Maatschappelijke Kinderopvang plaats. Een festival vol inspiratie en positieve energie.